From side to side...

Det skiftar snabbt, från sida till sida. Det vrålar på härligt och pyser skönt när jag och bilen blir till ett. Långt från färdig och lite läckor här och där. Men vilken känsla det är. 2 års väntan är nu färdig. Hon spinner som en panter!
Gokartar har bättre komfort men när rumpan åker ut och nålen närmar sig det röda då... då är det mys.

http://www.garaget.org/video/y65de41ws6n6
En stilla liten inkörning. ;)

Synd att inte kameran var med idag. 120km/h ligger mitt i kurvan, gasar ut den i 3an och iväg åker baken... såååååå GOTT!

ha det ball hej

90grader upp

Backen är helt klart brant, bara att klamra sig fast och kämpa sig upp. Inget hindrar mig inget stoppar mig, visst ibland halkar man ner en bit och ibland står man still. Man samlar kraft för det som komma skall. Kanske lutar det mindre kanske lutar det mer, men varför bry sig om det? Det är ju här och nu det gäller.

Raset...

Vet inte var jag ska börja vet inte var det tar slut... När allt rasar, allt jag är nära allt jag rör vid, blir till problem, en kostnad en stor energiförlust. Saker tar tid, jag har ingen sådan. När allt går emot när ingenting fungerar. Man felsöker och felsöker men stöter bara på mer problem, mer fel och mer tidsförlust. Vad gör man när allt går emot? Ingenting funkar och ingenting vill? Vad gör man?

RSS 2.0