Tårfyllda ögon

När jag kom in där i rummet, jag hann se dig innan allt blev svart. Du tittade på mig helt chockad som om jag varit borta en längre tid och kommit tillbaka utan att säga något. Jag har funnits där vid din sida hela tiden utan att du vetat det. När ljuset kom tillbaka såg jag dina röda kinder dina tårfyllda ögon och ditt underbara leende som kändes ända in i själen. Precis som igår, precis som alltid när jag är med dig så får ditt skratt dina ord och ditt leende mig att känna mig hel.
Jag hittar minnen från dig hela tiden och då är det precis som att tiden stannar upp jag befinner mig i nuet trots att tankarna är långt tillbaka i tiden.  Med ett leende i nuet ifrån den glömda tiden.


Tända lampan

Man ser felet och undrar hur man ska tackla det. Det är inte alltid lätt. Man funderar och funderar man undrar och funderar. Man står som i en dimma med ett grönt sken. Allt man ser är grönt. Man tar ett djupt andetag och försöker hålla handen helt stilla, trots detta så darrar den lite och man undrar hur det ska gå. Allting ljusnar till och man döljer såren med en glödande massa. Sakta sakta för man handen framåt och slutar dölja såren och helar dom i stället. Det gäller att bita ihop, det gäller att känna sig hel och det gäller att tänka snabbt annars öppnar man nya sår som inte alltid är lika lätta att läka


Diciplin


Något igår fick mig att fundera. Det funkar inte längre, jag funkar inte längre. Eller jo jag funkar men vill inte fungera på det viset. Allting blir så himla fel då. Kan vara därför all lycka rinner ur händerna som sand en varm sommardag.
På ett eller annat sätt måste jag hitta rätt och det sättet jag hitills använt får inte längre existera. Det är högtid för mig att en stor del av mig dör. Den har tagit för stor del av mig den har förstört så mycket. Jag vill inte längre jag orkar inte längre. När allt blir så fel för att man saknar något. Tiden är kommen. Delen som ska dö kommer ersättas med något mycket större något mycket bättre.



Något...

Något mäste hända. Något måste hända snart. Jag måste bort. Långt bort. Bort härifrån. Gräset är grönare på andra sidan. Jag vet det. Snart dags att göra något åt det här infernot man befinner sig i. Ta tag i sakerna göra något åt det.
Långt från fly. Bara flytta problemen till det grönare gräset där dom blir lättare att handskas med. Lättare att lösa lättare att bli av med.






RSS 2.0